Головна> Всі новини> Основи написання грантових заявок: семінар для закладів освіти сфери культури
strelka Всі новини
 

Основи написання грантових заявок: семінар для закладів освіти сфери культури

18.10.2024

prosm

93

гранти семінар images

18.10.2024

prosm

93

гранти семінар images

Поділитися
сторінкою:

18 жовтня 2024 року в Державному агентстві України з питань мистецтв і мистецької освіти відбувся семінар, присвячений основам написання грантових заявок для отримання фінансування від українських та міжнародних організацій.

Основною метою проведення Держмистецтв цього семінару стало бажання допомогти закладам освіти сфери культури набути тих знань і навичок, які будуть необхідні для успішної участі у грантових програмах, що може стати вагомим інструментом залучення додаткових ресурсів для реалізації їх освітніх і культурно-мистецьких проектів.

Розповідала учасникам заходу про особливості на які слід звертати увагу під час написання грантової заявки Мілена Чорна — мистецтвознавець, голова Асоціації українських музеїв, експертка робочоъ групи із збереження культурної спадщини України при Європейській комісії.

Вона детально окреслила основні складові грантової заявки та розкрила особливості кожного етапу її підготовки й аспекти на які обов`язково слід звернути увагу під час подання заявки.

Участь у семінарі взяли більше 40 представників закладів освіти сфери культури, які, отримавши вичерпну інформацію про правила написання грантових заявок, мали змогу поставити уточнюючі запитання й отримати на них змістовні відповіді.

Запис семніару та презентація спікера доступні за посиланням.

Також нагадуємо, що Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти оприлюднило перелік організацій, інституцій та фондів, що на постійній основі надають гранти для українських митців, які знаходяться як за кордоном, так і в Україні.

photo

strelka Попередня новина

Оприлюднення результатів всеукраїнського опитування про культурні послуги у громадах

заклади культури культурні послуги images videos

17.10.2024

prosm

105

Наступна новина strelka

Ім’я лауреата премії імені В.С. Косенка у 2024 році

косенко лауреат премії музична премія

21.10.2024

prosm

113