Головна> Всі новини> Результати Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді»
strelka Всі новини
 

Результати Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді»

05.02.2024

prosm

193

конкурс творичх робіт

05.02.2024

prosm

193

конкурс творичх робіт

Поділитися
сторінкою:

Інститут політико-правових та релігійних досліджень оголошує результати Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України.

Всеукраїнський конкурс ініційовано і проведено Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Національної академії педагогічних наук України, Європейської культурної асамблеї, Київської міської державної адміністрації, Всеукраїнського товариства «Знання» України та ін.

Метою Конкурсу є сприяння утвердженню української національної та громадянської ідентичності, поширення патріотичних ідей, виявлення і підтримка обдарованої молоді, заохочення до патріотичної творчості захисників і захисниць України через участь у мистецьких проектах, підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури й мистецтва, створення умов для її творчого зростання.

Щорічний Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України засновано за ініціативи Герасименка Олександра Олександровича, Президента Інституту політико-правових та релігійних досліджень.

Прийом конкурсних робіт тривав з 10.10.2023 по 06.01.2024, за вказаний період у Всеукраїнському конкурсі взяло участь 20187 учасників.

До оцінювання робіт конкурсантів були залучені: відомі державні та громадські діячі, вчені, митці, представники міжнародних організацій та провідних правничих видань.

За результатами відбору Всеукраїнського Конкурсу визначено переможців.

strelka Попередня новина

Твори з порталу “Поезія вільних” потрапили на сторінки іноземного видання

видання мистецтво під час війни поезія вільних images

01.02.2024

prosm

382

Наступна новина strelka

Претенденти на премію імені М.В. Гоголя у 2024 році

літературна премія перелік претендентів премія Гоголя

09.02.2024

prosm

620